2010. szeptember 14., kedd

Szülői értekezlet

Összegyűjtöttük emlékeztetőül, amikről beszélgettünk:

- rövid bemutatkozás, elérhetőségeink, csoportunk összetétele, óvónők munkarendje
- házirend és az óvoda megújult, kompetencia alapú nevelési programja
- intézményünk gyermekvédelmi felelőse: Bakonyi Anna – óvónő (Nyuszi csoport), iskolapszichológus:   Németh Anita (30/ 59-65-826)
- Szülői Munkaközösségi tagok csoportunkban:
Krasznai Tiborné - Móni, Pápainé Deményi Ágnes
Ha valaki szeretne még a Szülői Munkaközösség tagja lenni, kérjük, jelezze a csoportban.
- félévenként továbbra is 1500 Ft a csoportpénz, valamint a jelenlévő szülők megszavazták, hogy legyen a gyerekeknek PI-víz. Erre 500 Ft-ot szedünk egyszeri alkalommal, ami elegendő az egész tanévre. Mindkét összeget kérjük szeptember-október hó folyamán befizetni.
- különfoglalkozások (lsd. szórólapok), iskola-előkészítő a nagycsoportosoknak
- péntekenként tornázunk a tornateremben: 10-10.30-ig a kicsik, 10.30-11-ig a nagyok. A kicsiknek elegendő, hogy kényelmes ruhában és biztonságos lábbeliben vannak, a nagyoknak kérünk szépen torna pólót és rövid nadrágot – velük már átöltözünk a testneveléshez.
- újságrendelések (lsd. szórólapok)
- az újság és egyéb pénzek befizetésével az éppen délutános óvónőt keressétek
- köszönjük a hozott gyümölcsöket, zöldségeket, kérjük, továbbra is segítsétek, hogy a gyerekek rendszeresen fogyaszthassanak belőlük napközben is. Egyéb enni- és innivalót ne hozzanak a gyerekek, kapnak mindent az óvodában.
- kérünk szépen a lányoknak fésűt
- kérjük, ne feledkezzetek el péntekenként a törölközőket hazavinni, valamint célszerű a zsákban tartalék törölközőt tenni, hogy ne maradjon el hétfőn a tiszta törölköző
- az ágyneműk cseréje 3 hetente van, amit akkor is le kell húznunk, ha éppen hiányzik a kisgyerek. Kérjük, ekkor is gondoskodjatok a hazavitelről.
- lehetőség van olyan, sarkán gumival rögzített lepedő rendelésére (990 Ft/db), ami kimondottan a műanyag fektetőkre illik, és nem csúszkál a gyerekek alatt. Aki kér, jelezze a mellékelt lapon.
- folytatódik a fogászati klinika által szervezett 3 éves fogászati program a tavalyi kiscsoportosok, nekik biztosít időnként fogászati eszközöket a klinika
- folyamatosan figyeljétek a faliújság híreit, illetve az „Üzeneteken” jelezzétek, ha nem jön a gyermek, vagy aznap nem alszik itt, vagy nem a szokott módon/személlyel megy haza, stb.
- csoportunk életéről honlapot szeretnénk működtetni, melyhez hozzájárulásotokat kérjük. Részleteket lsd. személyesen.
- bármi észrevételetek, kérésetek van, kérjük jelezzétek.

Köszönjük.